Sponsoren

Allfo Nederland
U heeft het product, wij hebben de verpakkingsoplossing. Als europese marktleider voor vacuumverpakkingen bieden wij U een uitgebreide keuze aan kwalitatief hoogwaardige zakken.
www.allfo.nl

Aranea Grafimedia
Aranea Repro en Aranea Offset. De jarenlange ervaring in reprografisch werk en drukwerk vindt u bij ons onder één dak, wat voor u een groot voordeel is. Met onze expertise altijd het juiste advies en het kwaliteitsproduct dat u van Aranea Grafimedia mag verwachten.
www.araneagrafimedia.com

Bolderdijk Brandpreventie
Amsterdam RAI
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., http://www.bolderdijk.nl

Break-Down
Voor al uw renovatieprojecten, asbestsanering, boren en zagen.
http://www.breakdownsloopsupport.nl/break-down.html

Duijn Bloem Voss Advocaten
Duijn Bloem Voss is toonaangevend in juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Door samenwerking met notarissen, belastingadviseurs en accountants, bieden wij u een uitstekend pakket van juridische dienstverlening tegen een normaal tarief.
www.dbv-advocaten.nl

Dwg Online

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG. Wij kunnen ook úw complete administratie bijhouden en u voorzien van alle financiële en fiscale adviezen die u nodig heeft om succesvol te ondernemen

DWGONLINE.NL

 

Fondsgehandicaptensport
www.fondsgehandicaptensport.nl/parapaard

Gerrit Blaauw Fonds

www.gerritblaauwfonds.nl

Het Aanspreekpunt

De stichting HNB Events ondersteunt geheel belangeloos artiesten bij het uitbrengen van muziekdragers en/of het begeleiden van een concerttour. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers en de opbrengsten van de projecten komen geheel ten goede aan de artiesten.
www.aanspreekpunt.nl

Jan IJskes funderingstechnieken “de coogh” B.V.
www.decoogh.com

JFO Holding
Al meer dan 20 jaar is JFO Holding succesvol in de dynamische vastgoedsector. Noord-Holland vormt daarbij onze thuisbasis, maar onze projecten lopen ook elders in het land.
www.jfo-holding.nl

Junior Kamer
De oudste Junior Kamer van Nederland werd in 1957 opgericht in de Zaanstreek door een aantal nijvere Zaankanters die verder keken dan hun streek lang was. Daaraan is niets veranderd.
www.jkz.nl

Krommenieer Old Fellow

Lions Clubs De Banne
www.lions.nl/?club=zaanstreek.debanne

N.S.G.K.
De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. NSGK zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap. We maken het mogelijk dat zij met hun beperking gewoon kunnen spelen, leren, sporten, wonen en werken. Helpt u mee?
www.nsgk.nl

RABOBANK Zaanstreek
De RABOBANK een bank met ideeën.
www.rabobank.nl

Rotaryclub Zaandam‐Oost
www.rotary.nl/zaandamoost

Rotaryclub Zaanstad
www.rotary.nl/zaanstad

Rotaryclub Wormerveer/Krommenie
www.rotarywormerveer-krommenie.nl

Rotaryclub Zaandijk
www.rotary.nl/dezaanzaandijk

Roteryclub Zaandam
www.rczaandam.nl

Ruitersport Zaanstad
Fantastische winkel voor ruitersport artikelen.
www.ruitersportzaanstad.nl

Schipholfonds
Met veel enthousiasme heeft Het Schipholfonds meer dan 15 jaar organisaties en instellingen in de omgeving van Amsterdam Airport Schiphol met donaties gesteund voor het realiseren van projecten op het gebied van cultuur, welzijn en sport.
www.schiphol.nl

Schoone Orchideeen
Specialist in veredeling, selectie en vermeerdering van orchideeën. Door de jaarlijkse verkoop van wereldwijd vele tientallen miljoenen jonge orchideeën planten is het bedrijf marktleider in uitgangsmateriaal van orchideeën in de wereld.

Stichting Bewindvoering "tot Plaatselijk Nut"

Onze Stichting heeft zich ten doel gesteld het beheer van de financiën en het vermogen van personen die hiertoe zelf niet in staat zijn. Onze Stichting wordt benoemd en jaarlijks gecontroleerd door de bewindsrechter. De vrijwilligers die als bewindvoerder zorgdragen voor onze cliënten zijn werkzaam of werkzaam geweest in allerlei verschillende vakgebieden. Voor meer info: www.bewindvoering-zaanstreek.nl.


Van der Laan groep
Net als een topsporter wilt u succesvol zijn in uw vakgebied, u gaat voor de winst. Onderweg naar deze winst komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.
www.vanderlaangroep.nl

Zaanlandse Olieraffinaderij
The "Zaanlandse Olieraffinaderij" is Europe's No 1 Contract-refiner, with over 80 years of experience in applying various edible oil processing steps to a large number of different speciality oils and organic lipids.
www.zor.nl

ZITO TEER 

Bent u op zoek naar de beste magazijninrichting? Een partner die met u meedenkt en niet zomaar wat stellingen neerzet? ZITO | TEER is dé specialist op het gebied van intern transportmateriaal, magazijn- en werkplaatsinrichting, verpakkingen en disposables. We bieden een compleet assortiment in metalen stellingkasten, magazijnbakken, transport- en apparatenwielen, bedrijfsstoelen en kasten. Hiervoor bent u bij ZITO|TEER aan het juiste adres.     

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.