Mogelijkheden tot sponsoring

1) Bedrijfssponsoring:

Stichting Paardrijden Gehandicapten "De Blijde Ruiters" draait voor een groot deel op financiële bijdragen van verschillende bedrijven, instellingen en fondsen.
Vind u het óók belangrijk om Stichting Paardrijden Gehandicapten "De Blijde Ruiters" als bedrijf of als personeelsvereniging te ondersteunen?

Mogelijkheden zijn o.a.: Uw naam vermeld op de website - Sponsoring van een paardenbox, inclusief bordvermelding - Uw reclamebord op de buitengevel of in de binnen/buitenbak
U kunt hiervoor een e-mail sturen naar ons bestuurslid, I. Haak, PR & Communicatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het is ook mogelijk om te sponsoren in natura: een vracht hooi - een lading stro - een silo krachtvoer - een aangepast zadel
Mocht u andere ideeën of wensen hebben, dan horen wij dit graag.
U kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze manege via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ANBI status:

Wist u trouwens dat Stichting Paardrijden Gehandicapten "De Blijde Ruiters" een ANBI status heeft?
Wij hebben sinds 2011 een ANBI certificering (nummer: 0031 83 233) waardoor het mogelijk is om fiscaal gunstig te schenken d.m.v. donaties & giften.
Het is aantrekkelijk voor donateurs (dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren) om schenkingen (donaties/giften) aan een organisatie met een ANBI-status te doen.
Dit geldt dus óók voor Stichting Paardrijden Gehandicapten "De Blijde Ruiters".
Op onze website vindt u hierover aanvullende informatie (klik hier).


2) Overige sponsoring:

Als u het werk van De Blijde Ruiters ook belangrijk of mooi vindt, dan kunt u ons helpen.
Om het voor de ruiters met een beperking mogelijk te maken om paardrijles te volgen bij Stichting Paardrijden Gehandicapten "De Blijde Ruiters", is extra financiële ondersteuning noodzakelijk.
Wij zijn de vele particulieren en bedrijven enorm dankbaar die ons al jaren steunen.

Ondersteuning kan d.m.v. een donatie:
Mocht u willen doneren, dan kunt u uw donatie overmaken op onderstaand bankrekeningnummer onder vermelding van "Donatie".
IBAN: NL38 RABO 0310 3832 69 ten name van Stichting Paardrijden Gehandicapten "De Blijde Ruiters".


3) Bijzondere gift:

Wanneer u een bijzondere gift wilt doen, dan kunt u hierover de penningmeester een mail sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).