Faciliteiten

Of het weer nu mooi of zo af en toe wat slechter is, je kunt altijd rijden. Bij mooi weer kun je lekker buiten rijden en is er zelfs de mogelijkheid om in het recreatiegebied te rijden. Is het weer wat minder of is het voor de training beter om binnen te rijden dan doen wij dat in prachtige binnenbak. En of je nu binnen of buiten gaat rijden, je rijdt altijd onder professionele begeleiding. En als je dat nodig hebt in een aangepast harnachement.

De Blijde Ruiters heeft trouwens een eigen medische commissie. Als je voor het eerst komt rijden geeft deze commissie advies zodat je maximaal comfort hebt en de positieve invloed van het paardrijden zelf kan ervaren. Mocht je tijdens je bezoek behandeling nodig hebben dan kan dat trouwens. Ook hiervoor zijn de mensen en faciliteiten aanwezig.

Als je klaar bent met rijden gaat je paard terug naar een van de veertien paardenboxen en kun jij lekker nog iets gaan drinken in de kantine. Als je zelf niet kunt afstappen dan word je natuurlijk even, met of zonder tillift, geholpen door je begeleider.
Misschien overbodig om te melden maar de volledige manage is rolstoelvriendelijk ingericht.

Sponsoren zijn onder andere