Omschrijving:

 

GEZOCHT: bestuursleden.

Ben jij een betrokken, bevlogen, enthousiast, gedreven,zelfstandig, ondernemend persoon met verbindende en organisatorische kwaliteiten? 

Voel je dan aangesproken dat wij om jou, of u, verlegen zitten in het zittende bestuur welke bestaan uit allemaal vrijwilligers.

Er zijn momenteel meerdere vacatures voor het bestuur beschikbaar;

Onder anderen zijn wij op zoek naar een secretaris.

Kan jij, of u, tijdens de vergaderingen die iedere 3 weken plaats vinden notuleren, eens per jaar een jaarverslag maken, vergaderruimte reserveren, en alle overige werkzaamheden die zich voordoen binnen secretariaat, breng ons op de hoogte! Graag zien wij een solliciatie brief via de email tegemoet! 

en iemand die onze PR gaat beheren. Alle sponsoren een nieuwsbrief, alle donateurs, alle bedrijven op de hoogte houden van ontwikkelingen en nieuwsbrieven versturen, contacten onderhouden en netwerk uitbreiden. Ben jij die persoon die dit goed kan>  aub meld je aan! 

In het algemeen, 

Heb jij, heeft u, het idee dat u een steentje kan bijdragen binnen de manege, stuur dan een open solliciatie met de motivatie op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij gaan heel graag in gesprek. 

Er zijn momenteel zoveel zaken die aangepakt moeten worden, allemaal leuke ideeen, er is echt plaats voor jou! 

 

Wat bieden wij: 

een hecht team, die voor elkaar klaar staan en elkaar helpen, met een gezellige werksfeer met allemaal het gezamelijke doel:  De Blijde Ruiters dienen. Deze organisatie wil graag mee groeien naar een hoger niveau. 

Wij vergaderen momenteel iedere 3 weken op een donderdag van 09.30 uur tot uiterlijk 12.00uur. Dat is allemaal aan te passen, we kunnen uitwijken naar de avonden, andere tijden, alles is in overleg.

Het werk moet zich wat meer gaan verdelen over meer bestuursleden, maar hou er maar rekening mee dat we het wel over 2 a 3 uurtjes in de week hebben afhankelijk van de functie en werkzaamheden. 

Wij hopen dat u enthousiast genoeg bent om een email te sturen en een onderdeel te zijn van Manege De Blijde Ruiters, want die ene lach recht uit het hart, daar doe je het voor...  

Zowel kinderen als volwassenen halen zeer veel plezier uit het bestaan van De Blijde Ruiters, met uw hulp kan dit blijven voortbestaan.